Referenties

Manager Roostering Manon van Soest

Ka Yee hebben we ervaren als een uiterst collegiale en zorgvuldige roostermaker. Ze legt makkelijk contacten en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Binnen het ROC Midden Nederland heeft ze snel kunnen inspringen en heeft zelfstandig het plannings- en roosterprogramma Xedule snel eigen gemaakt.

Teamleider Jan Bert Rijnberk (HAN)

De situatie is soms onstuimig waarin Ka Yee binnenkomt. Dan is het goed dat er vanaf het begin gestreefd wordt naar duidelijkheid over wat we van elkaar kunnen verwachten en wat niet.

Samenwerking was prettig waarbij Ka Yee zowel de opdracht steeds tot een goed einde bracht als ook meer inzicht in het proces wist te verstrekken waardoor we hier als roosterbureau ook onze eigen werkwijze wat beter gingen begrijpen.

Ka Yee investeert echt in de relatie en ook in het geven van heel helder inzicht in de procesvoortgang, problemen en hoe ze hiermee omgaat. Daardoor wordt onrust weggehaald of voorkomen. Er wordt geen detail over het hoofd gezien.

Opleidingsmanager Arend Noordam (HHS)

In de tijd heeft Ka Yee zich bij ons onderscheiden door enerzijds haar deskundigheid op het gebied van het roosteren maar niet minder ook in de wijze waarop ze alle perikelen vanuit onze opleidingen telkens adequaat heeft opgepakt en tot een oplossing heeft weten te brengen.

Wij kunnen niet ontkennen dat wij geen doorsnee opleidingen waren. De complexiteit van onze opleidingen, alsmede ook alle afwijkingen ten opzichte van de rest van de hogeschool, brachten de nodige problemen voor iemand in de positie van Ka Yee, dat maakte haar werk er niet eenvoudiger op.

Dat zij toch heel bekwaam heeft gedaan, ook al kwamen er bijvoorbeeld wijzigingen op het allerlaatste moment, toont haar professionaliteit. Daar komt dan nog bij dat zij dit ook met begrip en inzicht heeft geaccepteerd.

Voor wie met Ka Yee gaat werken: weet dat u een bekwame en een prettige collega dan wel medewerker zult tegenkomen.